Naczynia kuchenne i ich zastosowanie

TAGINE - MAROKAŃSKI SMAK

TAGINE -  MAROKAŃSKI SMAKTagine (tadżin, tajine),  to tradycyjne marokańskie naczynie, którego tajemnica tkwi w jego stożkowej pokrywie, zapewniającej specjalną cyrkulację powietrza i przepływ temperatury, dzięki czemu potrawy przygotowywane w tagine są wyjątkowo soczyste i smaczne.
Read more

NACZYNIA ŻELIWNE - CO POWINNIŚMY O NICH WIEDZIEĆ?

NACZYNIA ŻELIWNE - CO POWINNIŚMY O NICH WIEDZIEĆ?Naczynia żeliwne, jeszcze do niedawna, były kojarzone z inną epoką w kuchni, a w ostatnich latach wracają do łask. Z artykułu dowiesz się jakie są plusy i minusy żeliwa.
Read more
    This page uses cookie files to provide its services in accordance to Cookies Usage Policy. You can determine conditions of storing or access to cookie files in your web browser.
    Close
    pixel