Opinie o Nas

Naczynia kuchenne i ich zastosowanie

TAGINE - MAROKAŃSKI SMAK

TAGINE -  MAROKAŃSKI SMAKTagine (tadżin, tajine),  to tradycyjne marokańskie naczynie, którego tajemnica tkwi w jego stożkowej pokrywie, zapewniającej specjalną cyrkulację powietrza i przepływ temperatury, dzięki czemu potrawy przygotowywane w tagine są wyjątkowo soczyste i smaczne.
Przeczytaj więcej

NACZYNIA ŻELIWNE - CO POWINNIŚMY O NICH WIEDZIEĆ?

NACZYNIA ŻELIWNE - CO POWINNIŚMY O NICH WIEDZIEĆ?Naczynia żeliwne, jeszcze do niedawna, były kojarzone z inną epoką w kuchni, a w ostatnich latach wracają do łask. Z artykułu dowiesz się jakie są plusy i minusy żeliwa.
Przeczytaj więcej
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel